Wat is de terugverdienwaarde van energie voor zonne-energie?

De gemiddelde terugverdientijd van zonne-energie op EnergySage is ongeveer 8, 7 jaar. Tot dusver hebben we de kosten van uw zonnepaneelsysteem en de totale waarde van belastingkredieten, kortingen en het federale zonnebelastingkrediet berekend.

Wat is de terugverdienwaarde van energie voor zonne-energie?

De gemiddelde terugverdientijd van zonne-energie op EnergySage is ongeveer 8, 7 jaar. Tot dusver hebben we de kosten van uw zonnepaneelsysteem en de totale waarde van belastingkredieten, kortingen en het federale zonnebelastingkrediet berekend. Om de kosten van uw systeem te berekenen, trekt u eenvoudig de waarde van uw incentives af van de totale kosten. Brutokosten - Incentives %3D Totale kosten.

Omdat geld dat wordt besteed aan het betalen van zonnepanelen niet allemaal gaat naar het kopen van steenkool, zal het duidelijk veel beter zijn dan dat. De terugverdientijd van energie voor daksystemen met in China geproduceerde siliciummodules en een rendement van 19,9% in Europa bedraagt bijvoorbeeld 1 tot 1,3 jaar. Terugverdientijd van energie voor verschillende PV-technologieën en hun balans van systeemcomponenten (de Wild-Scholten, 201.Aangezien een zonne-energiesysteem van goede kwaliteit 30 jaar zou moeten meegaan en zelfs met een omschakeling van een omvormer voor zonne-energie in die periode, maakt de terugverdientijd van energie alleen al het installeren van zonnepanelen meer dan de moeite waard. Dit is in wezen de groothandelsprijs voor elektriciteit en is meestal veel goedkoper dan het retailtarief, maar het kan in de loop van de tijd nog steeds een lange weg helpen om voor uw zonnepanelen te betalen.

De Energy Payback Time of EPBT is de hoeveelheid tijd die een energiesysteem nodig heeft om de hoeveelheid energie op te wekken die gelijk is aan de hoeveelheid die nodig was om het systeem te produceren. Net als je denkt dat het eindelijk dood en begraven is, ontstaat de mythe van de terugverdientijd van de energie van het zonne-energiesysteem als een zombie uit een horrorfilm van B-klasse. Dus zelfs als al het geld dat aan zonnepanelen wordt uitgegeven, zou gaan naar het kopen van steenkool, zouden ze nog steeds slechts ongeveer een zevende van de vervuiling en uitstoot van broeikasgassen produceren als kolenopwekking. De terugverdientijd van energie is hoe lang het duurt voordat zonnepanelen zoveel energie produceren als werd gebruikt om ze te maken.

Het resultaat van het gebruik van deze aanpak moet worden geïdentificeerd als niet-hernieuwbare energieterugverdientijd (NREPBT) om het duidelijk te onderscheiden van de EPBT die is afgeleid van de eerste benadering. Aangezien de degradatie van zonnepanelen traag is en hun terugverdientijd van energie nu waarschijnlijk minder dan een jaar zal bedragen in Australië, zou degradatie slechts dagen toevoegen aan de terugverdientijd. De energie-terugverdientijd (EPBT) van een PV-paneel is de hoeveelheid tijd die een module moet produceren om de energie terug te winnen die nodig was om de module aanvankelijk te produceren. Zou het mogelijk zijn dat zonnepanelen en windturbines klimaatverandering veroorzaken in de gebieden waar ze worden gebouwd.

Als je kijkt naar de prijs per watt voor zonnepanelen bij de fabriekspoort en hoeveel elektrische energie ze gedurende hun levensduur zullen opwekken, zijn de kosten per watt slechts voldoende om ongeveer een zevende zoveel steenkool te kopen.