Is zonne-energie echt een goede investering?

Dat is een 20-tegen-1 return on investment (ROI). Hier zijn enkele factoren om u te helpen de waarde van uw investering in zonne-energie te maximaliseren.

Is zonne-energie echt een goede investering?

Dat is een 20-tegen-1 return on investment (ROI). Hier zijn enkele factoren om u te helpen de waarde van uw investering in zonne-energie te maximaliseren. Volgens studies verkopen huizen met zonne-energiesystemen eigenlijk voor meer dan huizen zonder. In de Verenigde Staten kan overschakelen op zonne-energie uw vastgoedwaarde nog meer verhogen dan een keukenrenovatie.

Dit is nog een reden waarom zonnepanelen het waard zijn. Een terugverdientijd is de hoeveelheid tijd die nodig is om uw initiële investering terug te verdienen. Zonnepanelen kunnen u helpen om in de loop van de tijd genoeg geld te besparen op energierekeningen om de kosten vooraf te compenseren. Hoeveel u per maand bespaart, hangt af van de grootte van uw zonnestelsel, het energieverbruik van uw huis en andere factoren.

Het weergeven van zonnestralingsniveaus en de tools op haar website bieden gedetailleerde zonne-informatie voor specifieke locaties in de U. De laatste categorie bedrijven biedt zonnepaneelinstallaties aan tegen spotjeskelderprijzen, hetzij omdat ze apparatuur van lage kwaliteit aanbieden of omdat ze een onhoudbaar prijsmodel dat het binnen een paar jaar failliet zal zien. Als u nog steeds niet overtuigd bent of geen zonne-energie op uw terrein kunt installeren, kunt u ook profiteren van zonnebesparingen door lid te worden van een gemeenschappelijk zonnepark op de EnergySage Community Solar Marketplace. Dat gezegd hebbende, moet ik erop wijzen dat onderzoek van Zillow zegt dat zonnepanelen de waarde van uw huis met 4,1% verhogen.

Zelfs als het verplaatsen van de panelen mogelijk is, moet u nog steeds een aanzienlijk bedrag betalen aan een zonne-installateur om de panelen te verwijderen en opnieuw te installeren op een nieuw dak. Panelen kunnen 25 jaar meegaan, dus als uw dak niet in topvorm is, moet u mogelijk verbeteringen aanbrengen voordat u zonnepanelen installeert. De LCOE kan dan worden vergeleken met de kosten van elektriciteit van een nutsbedrijf; onthoud, de relevante prijs is die welke optreedt in tijden op of nabij de piekproductie van PV-zonne-energie. Dus, zijn zonnepanelen de investering waard? U kunt piektarieven vermijden en kunt op veel gebieden zelfs krediet verdienen op het overtollige vermogen dat u produceert.

In wezen kunt u overtollige energie die door uw zonnestelsel wordt geproduceerd, opslaan in het elektriciteitsnet voor gebruik op een later tijdstip. Panelen gekocht bij een gerenommeerde zonne-installateur en geoptimaliseerd voor de beste energieproductie zullen in de loop van de tijd meer geld besparen. In de 70 jaar sinds de eerste zonnepanelen werden geproduceerd, zijn schone technologieën steeds betaalbaarder, betrouwbaarder en efficiënter geworden. Vermenigvuldig eerst uw zonnepaneelkosten met 0,26, het belastingkrediet dat u ontvangt voor het installeren van uw systeem.

Dit zal sterk variëren van huis tot huis, afhankelijk van hoeveel zonnepanelen er zijn geïnstalleerd, normaal energieverbruik en meer. Hoewel er andere manieren zijn om zonne-energie bij u thuis te krijgen, is het toevoegen van uw eigen zonnepanelen aan uw eigen dak een investering die niet alleen onmiddellijk loont door uw elektriciteitsrekening te verlagen, het loont ook in de toekomst naarmate de waarde van het systeem wordt toegevoegd aan de totale waarde van uw huis. Als u van plan bent uw huidige woning de komende jaren te verlaten, moet u even pauzeren en heroverwegen of zonnepanelen op dit moment de beste optie voor u zijn.