Wat is de gemiddelde terugverdientijd voor zonnepanelen?

De meest gebruikelijke schatting van de gemiddelde terugverdientijd voor zonnepanelen is zes tot tien jaar. Dit is een vrij breed assortiment omdat er veel factoren zijn die van invloed zijn op het aantal jaren dat het kan duren om uw panelen af te betalen en de maandelijkse besparingen die u kunt verwachten.

Wat is de gemiddelde terugverdientijd voor zonnepanelen?

De meest gebruikelijke schatting van de gemiddelde terugverdientijd voor zonnepanelen is zes tot tien jaar. Dit is een vrij breed assortiment omdat er veel factoren zijn die van invloed zijn op het aantal jaren dat het kan duren om uw panelen af te betalen en de maandelijkse besparingen die u kunt verwachten. Tot dusver hebben we de kosten van uw zonnepaneelsysteem en de totale waarde van belastingkredieten, kortingen en het federale zonnebelastingkrediet berekend. Om de kosten van uw systeem te berekenen, trekt u eenvoudig de waarde van uw incentives af van de totale kosten.

Brutokosten - Incentives %3D Totale kosten. Een terugverdientijd is de hoeveelheid tijd die nodig is om uw initiële investering terug te verdienen. Zonnepanelen kunnen u helpen om in de loop van de tijd genoeg geld te besparen op energierekeningen om de kosten vooraf te compenseren. Hoeveel u per maand bespaart, hangt af van de grootte van uw zonnestelsel, het energieverbruik van uw huis en andere factoren.

Een netgebonden systeem kan zichzelf terugbetalen in ongeveer 3 tot 6 jaar voor doe-het-zelfprojecten en 5 tot 9 jaar als u een aannemer inhuurt. Aangezien zonnepanelen 25 jaar garantie hebben, vertegenwoordigt elke energie die u opwekt na de initiële terugverdientijd een winst op uw investering. Het goede nieuws is, er zijn veel staten met een betere IRR en terugverdientijd dan Virginia, vooral in het noordoosten en Californië, waar de elektriciteitskosten erg hoog zijn. De terugverdientijd van zonnepanelen is een berekening die inschat hoe lang het duurt voordat u „break-even” bent op uw investering in zonne-energie.

Veel potentiële klanten zullen vragen hoe lang het duurt voordat de zonnepanelen zichzelf terugbetalen aan energiebesparing. Dit is in wezen de groothandelsprijs voor elektriciteit en is meestal veel goedkoper dan het retailtarief, maar het kan in de loop van de tijd nog steeds een lange weg helpen om voor uw zonnepanelen te betalen. Zonnepaneelsystemen functioneren eigenlijk als investeringen met een hoog rendement, en huiseigenaren die zonne-energie opwekken, kunnen voorkomen dat ze hogere energietarieven betalen door hun elektriciteitsrekening te elimineren. De terugverdientijd is de hoeveelheid tijd die eigenaren van zonnestelsels nodig hebben om hun investering in zonne-energie terug te verdienen en wordt meestal uitgedrukt in jaren.

Panelen kunnen 25 jaar meegaan, dus als uw dak niet in topvorm is, moet u mogelijk verbeteringen aanbrengen voordat u zonnepanelen installeert. We hebben hierboven vermeld dat elke kW zonnepanelen in Bakersfield gemiddeld ongeveer 1.700 kWh elektriciteit per jaar kan produceren. Zonnepanelen gaan gegarandeerd 25 jaar mee, en ze gaan vaak behoorlijk wat langer mee dan dat (zij het met verminderde efficiëntie). In sommige delen van het land kunt u mogelijk extra incentives verdienen in de vorm van certificaten voor hernieuwbare energie voor zonne-energie (SREC's) of andere nutsprogramma's die u een krediet per kilowattuur geven voor de elektriciteit die uw zonnepanelen opwekken.

Sommige staten, zoals Hawaï en Massachusetts, bieden terugverdientijden op zonne-energie van slechts vijf jaar, terwijl de terugverdientijd in staten als Louisiana en North Dakota kan oplopen tot 16 jaar of langer. Doorgaans verlengt het toevoegen van een accubank de terugverdientijd omdat veel van de voordelen niet worden berekend in de formule voor de terugverdienperiode en batterijen aanzienlijk bijdragen aan de totale systeemkosten. Fotovoltaïsche zonnepanelen zijn ontworpen om minstens 25 jaar mee te gaan, en veel moderne merken gaan veel langer mee dan dat.