Hoe lang duurt het om geld terug te krijgen van zonnepanelen?

Voor de meeste huiseigenaren in de VS. Sluit je aan bij 350.000 abonnees en ontvang dagelijks een overzicht van nieuws, artikelen en meer.

Hoe lang duurt het om geld terug te krijgen van zonnepanelen?

Voor de meeste huiseigenaren in de VS. Sluit je aan bij 350.000 abonnees en ontvang dagelijks een overzicht van nieuws, artikelen en meer. Door uw e-mail in te dienen, gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid. Als u overweegt zonnepanelen op uw huis te installeren, heeft u waarschijnlijk verschillende vragen.

Veel potentiële kopers zullen zich afvragen of zonne-energie het waard is of zullen zonnepanelen zichzelf uiteindelijk terugbetalen. Het antwoord op beide vragen is ja. Er zijn echter veel variabelen, vooral met betrekking tot uw specifieke huis. Het idee om zonnepanelen op uw dak te installeren is waarschijnlijk opwindend.

Een huis-aan-huisverkoper belooft lage maandelijkse elektriciteitsrekeningen, tonnen besparingen op de lange termijn en toegevoegde waarde voor uw huis. Dat gezegd hebbende, het is ook een aanzienlijke investering die jaren zal duren om zich volledig te ontwikkelen. Dus, hoe lang duurt het voordat zonnepanelen zichzelf terugbetalen? Nou, het is ingewikkeld, maar gemiddeld duurt het waarschijnlijk tussen de 6-12 jaar voor ons, S. Wat is de terugverdientijd van zonne-energie? Wat is het federale belastingkrediet voor zonne-energie? Gemiddelde terugverdientijd van zonne-energie in de VS, kunnen zonnepanelen zichzelf terugbetalen? Hoe lang gaan zonnepanelen mee? Zodra u begint met het onderzoeken van zonnepanelen voor thuis, ziet u de term „terugverdientijd op zonne-energie” of de terugverdientijd van zonne-energie.

Het is in feite een combinatie van de kosten van zonnepanelen, federale belastingkredieten en uw energieverbruik. Terugverdiencalculators voor zonnepanelen geven u een globaal idee van wat u kunt verwachten. De terugverdientijd van „zonne-energie” is de tijd die nodig is om de besparingen op uw energierekening voor het hele zonnepaneelsysteem te betalen. Nadat je enkele jaren geld hebt bespaard op je energierekening, breek je even, heeft het zonnestelsel zichzelf terugbetaald en al het andere dat vooruit gaat, is pure besparingen.

Nu u nog een paar details heeft, willen we de gemiddelde tijd bespreken die nodig is om uw zonnepaneelsysteem zichzelf terug te betalen. Nogmaals, dit varieert op basis van de kosten van panelen, incentives, energieprijzen in uw regio en hoeveel elektriciteit u het hele jaar door gebruikt. Volgens de meeste sites en rekenmachines, de gemiddelde U, S. Huiseigenaar kan verwachten zijn zonnepaneelsysteem af te betalen en binnen 6-12 jaar een rendement op zijn investering te krijgen.

Als we het niet genoeg hebben gezegd, kan dit enorm variëren, afhankelijk van waar je woont en hoeveel je uitgeeft. Veel delen van Californië krijgen bijvoorbeeld veel meer zon dan andere staten. Bovendien heeft Californië dure energieprijzen in vergelijking met het nationale gemiddelde, dus technisch gezien zou je het sneller kunnen afbetalen omdat energie meer kost in de staat. Zoals we eerder al zeiden, hebben veel websites en zonnebedrijven rekentools voor zonne-rendement op investeringen om u te helpen dingen te begrijpen.

Zorg ervoor dat u weet hoeveel u van plan bent uit te geven voor een zonnepaneelarray op uw dak, uw gemiddelde maandelijkse energieverbruik en eventuele beschikbare belasting- of staatsprikkels. Voer vervolgens al die informatie in een zonnecalculator in. Dus nogmaals, kunnen zonnepanelen zichzelf terugbetalen? Absoluut. Als u in specifieke staten woont, kunt u in minder dan vijf jaar snel een heel zonnepaneelsysteem voor thuis afbetalen.

Of, in andere regio's, meer dan 12 jaar besteden voordat het systeem zichzelf terugverdient. Maar als dat eenmaal zo is, is al het andere vanaf die dag niets anders dan spaargeld en extra geld dat op je bankrekening blijft staan. En zelfs als u daarvoor niet lang genoeg in huis woont, kan een zonnepaneelsysteem nog steeds een goede investering zijn, omdat het waarde toevoegt aan uw huis. Nou, zolang het geen huurovereenkomst is, zal niet elke huizenkoper uw huurovereenkomst willen overnemen.

Last but not least wilden we nog even kort vermelden hoe lang zonnepanelen meegaan. Als je 10+ jaar wacht voordat de besparingen op je energierekening ervoor betalen, is dat het dan waard? Nou, dat hangt af van je situatie en hoe lang je van plan bent om in huis te blijven. Volgens Energy, gov, kunnen de meeste zonnepanelen op het dak gemakkelijk meer dan 25-35 jaar meegaan. Het meest voorkomende type, fotovoltaïsche (PV-panelen,) is zeer betrouwbaar en gebouwd om lang mee te gaan.

Veel huizen die in de jaren tachtig en 90 zonne-energie hebben toegevoegd, gaan nog steeds sterk. Onthoud echter dat de energieproductie in de loop van de tijd kan afnemen, vooral zonder goed onderhoud door de jaren heen. Aan de andere kant stijgen de energieprijzen langzaam, wat u kan helpen uw panelen sneller af te betalen op de weg. Tegenwoordig is een andere manier waarop uw zonnepanelen zichzelf kunnen terugbetalen als u een van de vele opwindende elektrische voertuigen koopt of binnenkort beschikbaar is.

Als u thuis een EV oplaadt met zonne-energie, bespaart u de benzinepomp en hoeft u geen EV-laadstations te gebruiken, waardoor het hele zonnestelsel nog sneller wordt terugbetaald. Aan het eind van de dag moet u beslissen of zonne-energie geschikt voor u is door de voor- en nadelen af te wegen, te bepalen hoe lang u uw huis zult bezitten en de optimale opstelling voor uw gezin te vinden. Afhankelijk van waar u woont en de grootte van uw systeem, kan het gemiddeld 10 tot 20 jaar duren om break-even te breken op een zonne-installatie. Er is tegenwoordig geen gebrek aan informatie op internet.

Met het eindeloze aanbod van nieuws komt ook een evenredige hoeveelheid verkeerde informatie. Het is belangrijk om het record recht te zetten en de feiten rond zonne-energie te schetsen. In dit stuk zullen we de grootste kritiek op zonne-energie onderzoeken en ontkrachten. Sommige misvattingen zijn gebaseerd op geloof („er is te veel sneeuw voor zonne-energie in Canada) en sommige zijn gebaseerd op waarheid die verkeerd is geïnterpreteerd door onbelangrijke factoren te benadrukken („zonne-energie is niet zo efficiënt).

Bij het evalueren van de levensvatbaarheid van zonne-PV is het belangrijk om de juiste vragen te stellen en niet betrokken te raken bij enge argumenten tegen één aspect van de industrie. Het is een beetje verrassend dat de misvatting van zonnepanelen in de winter nog steeds zo vaak wordt genoemd. De winter hindert de prestaties van zonnepanelen niet zoveel als je zou denken. Ja, als er 30 cm sneeuw op de modules ligt, zullen ze geen energie produceren, MAAR het aantal uren dat ze op jaarbasis met sneeuw bedekt zijn, is minimaal.

Zonne-energie in Alberta, Saskatchewan, NWT en vele andere rechtsgebieden wordt netto gemeten, wat betekent dat u in de zomer een doorlopend krediet kunt ontwikkelen en het krediet in de winter kunt opgebruiken wanneer de zon niet zoveel schijnt. Het koude weer verhoogt in feite de efficiëntie van de elektrische stroomtransmissie door alle elektrische apparaten door de weerstand van de bedrading te verminderen. Een zonne-energiesysteem zal bijvoorbeeld „29% beter” werken dan de classificatie wanneer het -45oC is, volgens Gordon Howell van Howell-Mayhew Engineering. Koud weer is dus eigenlijk buitengewoon gunstig voor zonne-energiesystemen.

Aangezien de zonnestraling in de winter veel lager is dan in de zomer, heeft het zeldzame geval dat een omvormer niet wordt ingeschakeld geen nadelige invloed op de output. Bovendien zijn omvormers vaak binnenin ondergebracht en zullen ze nooit worden blootgesteld aan dergelijke extreme temperaturen. Deze mythe wordt zo nu en dan aangewakkerd, maar wordt niet ondersteund door tastbare gegevens. Wat de gegevens wel laten zien, is dat de emissies van zonnepanelen veel lager zijn dan de emissies met betrekking tot kolen- of aardgasenergie.

De totale uitstoot lijkt groter dan ze zijn, aangezien zonnepanelen al hun energie vooraf nodig hebben. Maar wanneer ze worden verspreid over 30 jaar emissievrije opwekking, blijken ze veel schoner te zijn dan de gebruikelijke alternatieven. Zelfs wanneer rekening wordt gehouden met de energie om de zonnepanelen te ontginnen, schoon te maken, te verwerken en te produceren, is de totale emissie-intensiteit 3x tot 10x minder dan traditionele fossiele brandstoffen. Naast de emissievoordelen hebben zonnepanelen volgens de VS een terugverdientijd van ongeveer 2 tot 3 jaar.

Dit is ongeveer 40% sneller dan een standaard kolengestookte energiecentrale zijn energie terugbetaalt. Geen enkele methode voor het opwekken van energie is zonder fouten, er zijn veel positieve en negatieve milieueffecten van zonne-energie. Veel mensen die deze mythe pushen, baseren hun kennis van waar de PV-industrie 5 of zelfs 10 jaar geleden was. Sindsdien is er veel veranderd.

De efficiëntie van zonnepanelen blijft toenemen en de materiaalkosten en installatiekosten dalen elk jaar gestaag. Zonnepanelen hebben nu het punt bereikt waarop ze zichzelf zullen terugbetalen. Het is nog steeds een investering op middellange tot lange termijn, maar het is logisch, vooral als u van plan bent de komende 15 jaar in hetzelfde huis te zijn. Deze mythe komt meestal voort uit het feit dat mensen niet weten dat de meeste zonne-PV-systemen geen batterijen nodig hebben.

Tenzij u echt back-upstroom wilt of nodig hebt, zijn batterijen niet nodig of aanbevolen voor op het net aangesloten zonnepanelen. Ja, batterijen zijn duur, en dat is precies waarom we de gemiddelde huiseigenaar niet aanraden om ze te kopen. In plaats van uw overtollige energie op te slaan in een batterij, kunt u met nettometing via uw elektriciteitswinkel uw energie terugverkopen aan het net voor een krediet, dat maand na maand wordt omgerold. Als de zon niet schijnt, zoals's nachts, haal je gewoon energie uit het net, waardoor je opgeslagen tegoed mogelijk wordt opgebruikt.

In bepaalde gevallen zijn batterijen nodig, zoals voor off-grid huizen op zonne-energie, dan zijn de kosten van batterijen veel beter dan het alternatief om geen stroom te hebben. Ik weet zeker dat we deze allemaal hebben gehoord. Deze mythe wordt meestal gevolgd door mensen die zeggen dat de efficiëntie van zonnepanelen slechts 15% tot 20% is. Hoewel die efficiëntie waar is, glijdt wat door de kieren glijdt dat de efficiëntie niet relevant is voor wat de eindgebruiker wil.

Door de efficiëntie van zonnepanelen moeten er meer zonnepanelen worden geïnstalleerd, wat op zich geen probleem is, aangezien ze zichzelf terugbetalen en minder emissies produceren dan fossiele brandstoffen. De efficiëntie is geen afschrikkende factor omdat er een onbeperkte toevoer van zonne-energie is (totdat de zon binnen ~ 5 miljard jaar opbrandt). Verspilling van zonne-energie, we verliezen niets, want er zullen er morgen meer zijn en het werk is al gedaan om het zonnepaneel te maken. Aan de andere kant betekent de inefficiëntie van kolen- of aardgascentrales in Alberta (die slechts 23% tot 33% efficiënt zijn) dat er meer werk en kapitaal moet worden gedaan om energie op te wekken.

Deze mythe heeft alleen betrekking op energieopwekking op nutsschaal, aangezien zonne-PV op residentiële en commerciële schaal profiteren van nettometing om de intermittentie van zonne-energie te verminderen. Ter verduidelijking, intermittentie van de zon is een probleem omdat mensen energie nodig hebben, ongeacht of de zon schijnt of niet. Dit is een belangrijk argument tegen zonne-energie, een argument dat meer verdienste heeft dan de meeste items op deze lijst, en actief wordt bestreden met nieuwe technologie en innovatie. De belangrijkste oplossing hiervoor is het ontwikkelen van accubanken op nutsschaal om enorme hoeveelheden energie op te slaan.

De batterijindustrie is momenteel niet voldoende om voldoende opslagruimte voor de wereld te leveren, maar de technologie vordert exponentieel en wordt al op grotere schaal ingezet. Wat belangrijk is om te beseffen, is dat zonne-PV slechts een klein deel van de wereldwijde energie genereert, dus er is weinig afhankelijkheid van. Naarmate de technologie haar exponentiële groei voortzet, zal de markt voor batterijopslagsystemen de vraag volgen. Wanneer zonne-energie over 10 tot 20+ jaar het punt bereikt waarop het een gemeenschappelijke energiebron is, zal de batterijtechnologie zich aanzienlijk hebben ontwikkeld.

Dit geeft enige context over hoe technologie zich ontwikkelt om aan de vraag te voldoen, en batterijen bevinden zich op hetzelfde pad. Steeds meer mensen schrijven over hoe de zonne-industrie het publiek misleidt door trends in capaciteitsgroei te citeren. De basis hiervoor is enigszins een hoofdkrabber, aangezien de groei van de PV-capaciteit een zeer overtuigend teken is van een gezonde industrie die versnelt om aan de groeiende vraag van het publiek te voldoen. Maar ik zal de nee-zeggers humoreren en 'het hele verhaal' van zonne-energie hier schetsen.

Zonne-energie vertegenwoordigt een klein, klein deel van de wereldwijde energie en nog kleinere fractie in Canada. Zonne-energie in Alberta vertegenwoordigt ongeveer 0,1% van het energieopwekkingsprofiel, waarbij ongeveer 90% afkomstig is van fossiele brandstoffen. De onderstaande afbeelding toont de storing, waarbij zonne-energie niet eens zichtbaar is. In Ontario, dat 99% + van de zonne-energie in Canada heeft, is ongeveer 1% van de energie van de provincie afkomstig van zonne-energie.

Momenteel speelt zonne-energie een minuscule rol bij de energieopwekking in Canada en de wereld. Maar deze gegevens betekenen niet dat zonne-energie niet werkt of niet levensvatbaar is. Het betekent simpelweg dat er meer tijd nodig is om de zonnemarkt in Canada te ontwikkelen. Provincies zoals Alberta zouden profiteren van meer zonne-energie, aangezien de emissies door energieopwekking de hoogste van het land zijn omdat steenkool de dominante brandstofbron is.

Mensen noemen dit stukje informatie vaak alsof andere mensen die erger zijn dan wij een reden is om onze eigen activiteiten niet te verbeteren. De uitstoot van Canada groeit gestaag zonder tastbaar plan om ze te verminderen. Als de uitstoot toeneemt en emissies klimaatverandering veroorzaken, dan is andere mensen die meer uitstoten dan wij nauwelijks een verdediging of bovendien een reden om geen schone technologie te implementeren. De uitstoot van Canada is niet de ergste ter wereld, verre van dat.

Maar als welvarende, ontwikkelde natie hebben we de mogelijkheid en het vermogen om een leider te zijn op het gebied van emissiebeheersing, wat zal leiden tot een meer welvarende economie. Er hoeft geen keuze te zijn tussen economie en milieu. De gevolgen van emissieproductie en vervuiling hebben al gevolgen voor mensen over de hele wereld. Er zijn tal van mythen en verkeerde informatie over zonne-energie.

Dit zijn slechts enkele van de meest voorkomende misvattingen in de huidige markt. Naarmate de industrie groeit en zich ontwikkelt, zal er meer verkeerde informatie zijn die moet worden gecorrigeerd en zullen we deze lijst indien nodig bijwerken. Uiteindelijk is het belangrijk om niet te focussen op één klein aspect van zonne-energie, maar breed na te denken over de voordelen van zonne-energie. Geen enkele brandstofbron is perfect, maar zonne-energie ontwikkelt zich snel tot een levensvatbaar middel om op grote schaal energie op te wekken voor mensen.

Als u zelf uw terugverdientijd voor zonne-energie wilt berekenen, volgt hier een stapsgewijs proces om dit te doen. Om de terugverdientijd van uw zonnepaneel te berekenen, is het belangrijk om de gecombineerde kosten en gecombineerde voordelen van geïnstalleerde zonnepanelen te bepalen. Sommige staten, zoals Hawaï en Massachusetts, bieden terugverdientijden op zonne-energie van slechts vijf jaar, terwijl de terugverdientijd in staten als Louisiana en North Dakota kan oplopen tot 16 jaar of langer. De LCOE kan dan worden vergeleken met de kosten van elektriciteit van een nutsbedrijf; onthoud dat de relevante prijs degene is die optreedt in tijden op of nabij piek PV-zonneproductie.

Om een eenvoudig terugverdientijd voor zonne-energie te krijgen, deelt u de nettokosten van stap 3 door uw gemiddelde jaarlijkse besparingen om het aantal jaren te krijgen dat nodig is voordat uw zonnebesparingen gelijk zijn aan de nettokosten van het systeem. De gemiddelde tijd die zonnepanelen nodig hebben om zichzelf terug te betalen, is voor de meeste huiseigenaren tussen de 6-10 jaar. Zelfs als de kosten van zonne-energie iets duurder blijken te zijn dan elektriciteit die bij een nutsbedrijf is gekocht, willen huiseigenaren misschien zonne-energie installeren om toekomstige potentiële schommelingen in de energiekosten te voorkomen, of willen ze gewoon verder kijken dan hun persoonlijke financiële motivaties en zonne-energie gebruiken voor groen leven. Verhoogde elektriciteitstarieven voor nutsvoorzieningen en lagere apparatuurkosten maken het voor huiseigenaren gemakkelijker en goedkoper om hun zonnepaneelsystemen te bezitten in plaats van te leasen.

Gelukkig kan Green Ridge Solar helpen deze factoren op te splitsen en u een duidelijker beeld te geven van de terugverdientijd van uw zonnepanelen. .