Hoe lang duurt het voordat zonnepanelen hun vruchten afwerpen?

De meest gebruikelijke schatting van de gemiddelde terugverdientijd voor zonnepanelen is zes tot tien jaar. Dit is een vrij breed assortiment omdat er veel factoren zijn die van invloed zijn op het aantal jaren dat het kan duren om uw panelen af te betalen en de maandelijkse besparingen die u kunt verwachten.

Hoe lang duurt het voordat zonnepanelen hun vruchten afwerpen?

De meest gebruikelijke schatting van de gemiddelde terugverdientijd voor zonnepanelen is zes tot tien jaar. Dit is een vrij breed assortiment omdat er veel factoren zijn die van invloed zijn op het aantal jaren dat het kan duren om uw panelen af te betalen en de maandelijkse besparingen die u kunt verwachten. Afhankelijk van waar u woont en de grootte van uw systeem kan het gemiddeld 10 tot 20 jaar duren om break-even te breken op een zonne-installatie. Dus, hoe lang duurt het voordat zonnepanelen zichzelf terugbetalen? Nou, het is ingewikkeld, maar gemiddeld duurt het waarschijnlijk 6-12 jaar voor de VS, S.

Het vergelijken van offertes van meerdere zonne-installateurs kan u daadwerkelijk helpen een zonne-investering te vinden met een kortere terugverdientijd dan het nationale gemiddelde. Een PV-zonnepaneel kan zeer nuttig zijn in gebieden waar dit soort tijdsafhankelijke snelheid wordt gebruikt, aangezien de geproduceerde zonne-energie de duurste elektriciteit zou compenseren. Volgens PvWatts kan één kilowatt (kW) zonnepanelen in Bakersfield, CA ongeveer 1.700 kWh per jaar genereren. De eerste stap om de terugverdientijd van zonne-energie te bepalen, is uitzoeken hoe groot uw zonnepaneelsysteem zou moeten zijn.

Het mooie van het installeren van zonnepanelen is dat het u aan het einde van het eerste jaar een grote belastingvermindering oplevert. De meeste huiseigenaren in de Verenigde Staten kunnen verwachten dat hun zonnepanelen zichzelf tussen de 9 en 12 jaar terugbetalen, afhankelijk van de staat waarin ze wonen. Het goede nieuws is, er zijn veel staten met een betere IRR en terugverdientijd dan Virginia, vooral in het noordoosten en Californië, waar de elektriciteitskosten erg hoog zijn. Als u zelf uw terugverdientijd voor zonne-energie wilt berekenen, volgt hier een stapsgewijs proces om dit te doen.

Het laat u zien hoe panelen eruit zullen zien op uw eigenlijke dak, en door zonneproductiegegevens van het National Renewable Energy Laboratory te gebruiken, geeft u nutsprijzen van de U. Zodra u begint met het onderzoeken van zonnepanelen voor thuis, ziet u de term „terugverdientijd van zonne-energie of de terugverdientijd van zonne-energie. Eén SREC wordt ontvangen van één megawattuur geproduceerd uit zonnepanelen (Mwh, gelijk aan 1.000 kilowatt continu gebruikt gedurende een uur). Het weergeven van zonnestralingsniveaus en de tools op de website bieden gedetailleerde zonne-informatie voor specifieke locaties in de Verenigde Staten.

Zelfs als de kosten van zonne-energie iets duurder blijken te zijn dan elektriciteit die bij een nutsbedrijf is gekocht, huiseigenaren willen misschien zonne-energie installeren om dit te vermijden toekomstige potentiële schommelingen in energiekosten, of misschien gewoon verder willen kijken dan hun persoonlijke financiële motivaties en zonne-energie willen gebruiken voor groen leven. Veel staten bieden ook extra prikkels voor zonne-energie, zoals kortingen op zonne-energie en prestatiegerichte prikkels.