Terugverdientijd van zonnepanelen uk?

Met een gemiddelde systeemkosten van ongeveer £6.000 zou het 22 tot 60 jaar kosten om break-even te breken. Met SEG-betalingen zijn de terugverdientijden van zonnepanelen aanzienlijk korter.

Terugverdientijd van zonnepanelen uk?

Met een gemiddelde systeemkosten van ongeveer £6.000 zou het 22 tot 60 jaar kosten om break-even te breken. Met SEG-betalingen zijn de terugverdientijden van zonnepanelen aanzienlijk korter. Een systeem van vergelijkbare grootte met dezelfde kosten van £6.000 zou ongeveer £100 aan jaarlijkse SEG-betalingen kunnen opleveren. Als u wilt profiteren van het Feed in Tariff en uw zonnepanelen wilt omzetten in een investering voor de toekomst, moet u een installateur in dienst nemen die de juiste certificering heeft.

Voor een gemiddeld huishouden is het echter onwaarschijnlijk dat PV-panelen alle benodigde energie zullen produceren; het exacte aandeel van het energieverbruik van het huishouden dat door zonnepanelen wordt geproduceerd, is afhankelijk van het energieverbruik. De onderstaande tabel geeft u een globaal beeld van de potentiële besparingen en het rendement op de initiële investering die zonnepanelen bieden. Het mooie van het installeren van zonnepanelen is dat het u aan het einde van het eerste jaar een grote belastingvermindering oplevert. Laten we eerst de totale kosten van het zonnestelsel berekenen voordat we uw elektriciteitsbesparing en terugverdientijd berekenen in het volgende gedeelte.

Veel staten bieden ook extra prikkels voor zonne-energie, zoals kortingen op zonne-energie en prestatiegerichte prikkels. De snelheid waarmee de elektriciteitstarieven stijgen, is het moeilijkste om te voorspellen als het gaat om de terugverdientijd van zonne-energie. Ten tweede zijn zonnepanelen een verkoopargument van uw onroerend goed, aangezien 85% van de Britten de beweging voor schone energie ondersteunt. Fotovoltaïsche zonnepanelen zijn ontworpen om minstens 25 jaar mee te gaan, en veel moderne merken gaan veel langer mee dan dat.

Dit aantal vertegenwoordigt de uiteindelijke prijs van een zonne-installatie voordat prikkels zoals het federale belastingkrediet voor zonne-energie worden overwogen. Er zijn andere opties om te overwegen, zoals de Green Deal van de overheid, waarvoor u mogelijk in aanmerking komt en die een lening met lage rente kunt verstrekken voor zonnepaneelinstallaties. Door de £6.800 te delen door de jaarlijkse elektriciteitsbesparing van £501,9 krijgt u een terugverdientijd van 13,5 jaar voor uw 4kW-zonnestelsel. De meeste zonnepaneelinstallaties moeten tussen de 20 en 25 jaar en ouder meegaan met het juiste onderhoud, en de initiële kosten kunnen normaal gesproken binnen de eerste 12-18 jaar worden gecompenseerd.