Bespaar je echt geld met zonnepanelen?

Zonnepanelen en zonnepaneelsystemen besparen u geld en brengen in een mum van tijd een rendement op uw investering. Stijgende vastgoedwaarden, verlaagde nutskosten en het federale belastingkrediet verlichten allemaal de kosten vooraf van het installeren van zonnepanelen.

Bespaar je echt geld met zonnepanelen?

Zonnepanelen en zonnepaneelsystemen besparen u geld en brengen in een mum van tijd een rendement op uw investering. Stijgende vastgoedwaarden, verlaagde nutskosten en het federale belastingkrediet verlichten allemaal de kosten vooraf van het installeren van zonnepanelen. Het korte antwoord is ja, zonnepanelen besparen geld. Naast het helpen van het milieu door de uitstoot van broeikasgassen te verminderen, kunt u met zonnepanelen elke maand meer geld op uw bankrekening houden.

U bespaart door minder elektriciteit te gebruiken, een besparing die in een hogere versnelling komt zodra u genoeg elektriciteitsrekeningen hebt verlaagd om de installatiekosten terug te verdienen. U zult waarschijnlijk ook meer geld verdienen als u uw huis verkoopt. Een terugverdientijd is de hoeveelheid tijd die nodig is om uw initiële investering terug te verdienen. Zonnepanelen kunnen u helpen om in de loop van de tijd genoeg geld te besparen op energierekeningen om de kosten vooraf te compenseren.

Hoeveel u per maand bespaart, hangt af van de grootte van uw zonnestelsel, het energieverbruik van uw huis en andere factoren. In principe is het eenvoudig om uit te zoeken of het financieel zinvol is om zonne-energie voor uw huis te installeren. Dit kan mogelijk de hoeveelheid tijd die nodig is om uw huis te verkopen verlengen, afhankelijk van waar u woont en hoe populair zonne-energie in het gebied is. In sommige regio's kunt u zelfs meer zonne-energie opwekken dan u nodig heeft en het overschot terugverkopen aan het energiebedrijf voor een kleine winst.

Het is niet verwonderlijk dat Californië de natie leidt op het gebied van residentiële zonnecapaciteit, maar sommige van de anderen in de top 10 zullen je misschien verrassen. Als het gaat om het gebruik van zonnepanelen, is dichter bij de evenaar zijn over het algemeen beter, maar er moet rekening worden gehouden met andere factoren. In de winter kan hun huishouden om de een of andere reden meer energie verbruiken dan hun zonnepanelen kunnen compenseren. Volgens Zillow zijn woningen met zonnepanelen tot 4,1% meer waard dan vergelijkbare woningen zonder zonnepanelen.

Als u klaar bent om offertes en installatiekosten van vooraf gescreende zonne-aannemers in uw regio te bekijken, bekijk de EnergySage Solar Marketplace. Een veel voorkomende misvatting over het installeren van zonnepanelen is dat uw elektriciteitsrekening volledig weggaat. Wendy Barsell, uitvoerend directeur van de Florida Solar Energy Industries Association, een handelsgroep, is het daarmee eens. De belangrijkste nadelen van zonnepanelen zijn de kosten vooraf, de weersafhankelijkheid en het feit dat ze veel ruimte innemen.

Volgens consumentenrapporten, nadat belastingkredieten op zonne-energie zijn verantwoord, de kosten voor een zonnepaneelsysteem op een huis van gemiddelde grootte in de U. Op dit moment bent u in staat om een definitieve berekening te maken en een beoordeling of zonne-energie zinvol voor u is. Het komt niet vaak voor in het leven dat je iets leuks voor de planeet kunt doen en tegelijkertijd je bankrekening ten goede kunt komen, maar zonnepanelen bieden een eenvoudige manier om beide doelen te bereiken.