Hoe bereken je de terugverdientijd van een zonnestelsel?

U kunt de terugverdientijd van uw zonnepanelen berekenen door te beginnen met de totale kosten van het installeren van de zonnepanelen, minus eventuele incentives of kortingen die u ontvangt. Deel vervolgens de resterende kosten door uw maandelijkse besparingen op de elektriciteitsrekening, totdat u het bedrag bereikt dat u oorspronkelijk hebt uitgegeven.

Hoe bereken je de terugverdientijd van een zonnestelsel?

U kunt de terugverdientijd van uw zonnepanelen berekenen door te beginnen met de totale kosten van het installeren van de zonnepanelen, minus eventuele incentives of kortingen die u ontvangt. Deel vervolgens de resterende kosten door uw maandelijkse besparingen op de elektriciteitsrekening, totdat u het bedrag bereikt dat u oorspronkelijk hebt uitgegeven. Uw terugverdientijd is de tijd die nodig is om de initiële installatiekosten van uw systeem terug te verdienen. Gebruik onze ROI-calculator voor zonne-energie hieronder voor een snelle schatting.

Als je zelf wilt leren rekenen, lees dan verder. Een waardevol hulpmiddel om te bepalen wat een zonnestelsel dat aan uw behoeften voldoet in uw regio zou kosten, is de zonne-energiecalculator. Naast besparingen op de elektriciteitsrekening zijn er nog andere voordelen van zonnepanelen die niet zo eenvoudig zijn om waarde aan te hechten. Hij pleit alleen voor zonne-energie en opslag van zonnebatterijen voor zover ze financieel zinvol zijn voor huiseigenaren.

De beste manier om een nauwkeurige beoordeling te krijgen van uw terugverdientijd voor zonne-energie, is door contact op te nemen met een zonne-energieleverancier bij u in de buurt en een schatting aan Een deel van de zonne-energie die uw panelen maken, bespaart u nog steeds het winkeltarief omdat u het gebruikt om de apparaten en apparaten van uw huis van stroom te voorzien. Sommige staten, zoals Hawaï en Massachusetts, bieden terugverdientijden op zonne-energie van slechts vijf jaar, terwijl de terugverdientijd in staten als Louisiana en North Dakota kan oplopen tot 16 jaar of langer. Vergeet niet dat de bovenstaande methode slechts resulteert in een eenvoudige terugverdientijd, zonder rekening te houden met stijgingen van de elektriciteitskosten in de loop van de tijd, degradatie van zonnepanelen of andere factoren. We hebben hierboven vermeld dat elke kW zonnepanelen in Bakersfield gemiddeld ongeveer 1.700 kWh elektriciteit per jaar kan produceren.

Een van de beste tools die een potentiële eigenaar van een zonnedak tot zijn beschikking heeft, zijn echter de verscheidenheid aan prikkels van de overheid voor het installeren van zonnepanelen op uw dak. Alle elektriciteit die uw zonnepanelen exporteren, is precies hetzelfde waard als wat u onmiddellijk verbruikt. Alvorens te beslissen of ze zonnepanelen willen kopen, moeten huiseigenaren rekening houden met hun verwachte terugverdientijd van zonnepanelen, of de hoeveelheid tijd die het kost om hun investering terug te verdienen. De kosten die in een zonnestelsel gaan, zijn niet alleen de zonnepanelen zelf, maar ook het ontwerp dat vereist is door een gecertificeerd zonne-installatieteam, de installatieapparatuur (i.

Volgens PvWatts kan één kilowatt (kW) zonnepanelen in Bakersfield, CA ongeveer 1.700 kWh per jaar genereren.