Hoe lang duurt het voordat zonnepanelen zichzelf terugbetalen?

In feite kan uw terugverdientijd op zonne-energie ergens tussen de vijf en 15 jaar dalen. Afhankelijk van waar u woont en de grootte van uw systeem kan het gemiddeld 10 tot 20 jaar duren om break-even te breken op een zonne-installatie.

Hoe lang duurt het voordat zonnepanelen zichzelf terugbetalen?

In feite kan uw terugverdientijd op zonne-energie ergens tussen de vijf en 15 jaar dalen. Afhankelijk van waar u woont en de grootte van uw systeem kan het gemiddeld 10 tot 20 jaar duren om break-even te breken op een zonne-installatie. Het goede nieuws is, er zijn veel staten met een betere IRR en terugverdientijd dan Virginia, vooral in het noordoosten en Californië, waar de elektriciteitskosten erg hoog zijn. De gemiddelde tijd die zonnepanelen nodig hebben om zichzelf terug te betalen, is voor de meeste huiseigenaren tussen de 6-10 jaar.

De eerste stap bij het berekenen van uw terugverdientijd voor zonne-energie is om te bepalen hoeveel u betaalt voor zonne-energie. Als uw zonnepaneelsysteem bijvoorbeeld een terugverdientijd van acht jaar heeft, betekent dit dat uw zonnepanelen voldoende besparen op uw elektriciteitsrekening om de kosten die u ervoor hebt betaald in slechts acht jaar te dekken. Wat belangrijk is om te beseffen, is dat zonne-PV slechts een klein deel van de wereldwijde energie genereert, dus er is weinig afhankelijkheid van. Het weergeven van zonnestralingsniveaus en de tools op de website bieden gedetailleerde zonne-informatie voor specifieke locaties in de U.

De eerste stap om de terugverdientijd van de zon te bepalen, is uitzoeken hoe groot uw zonnepaneelsysteem zou moeten zijn. De belangrijkste hiervan is een stijging van de woningwaarde, geschat op ongeveer 4% van de pre-zonnewaarde van uw huis. Het laat u zien hoe panelen eruit zullen zien op uw eigenlijke dak, en door zonneproductiegegevens van het National Renewable Energy Laboratory te gebruiken, krijgt u nutsprijzen van de U. De besparingen die u verdient door zonne-energie te gaan, kunnen zeven tot 20 jaar duren om de initiële kosten te dekken.

Bepalen of een PV-zonnestelsel moet worden geïnstalleerd, lijkt misschien een hele klus, maar het is belangrijk om te onthouden dat een dergelijk systeem een investering op lange termijn is. Met andere woorden, de terugverdientijd voor zonnepanelen is hoe lang het duurt voordat uw zonnestelsel „break-even” is en de initiële kosten van uw investering terugverdient. Een zonnestelsel voor thuis in een staat als Virginia, waar de terugverdientijd van een investering in zonne-energie ongeveer 12 jaar is, heeft een IRR van ongeveer 8%. Het heeft vooral te maken met de kosten van elektriciteit die wordt vervangen door zonne-energie en de prikkels die beschikbaar zijn om huiseigenaren te helpen zonne-energie te gaan gebruiken.

Dus neem dat aantal en vermenigvuldig het met de 6 kW van onze systeemgrootte, en onze vriend kan verwachten dat hun panelen ongeveer 10.200 kWh per jaar opleveren.