Waarom zonnepanelen het niet waard zijn?

Hoe meer zonlicht ze absorberen, hoe meer energie ze opwekken. Als u een klein dak heeft, zult u merken dat zonnepanelen gewoon niet genoeg kilowattuur genereren om een echte impact op uw rekeningen te hebben.

Waarom zonnepanelen het niet waard zijn?

Hoe meer zonlicht ze absorberen, hoe meer energie ze opwekken. Als u een klein dak heeft, zult u merken dat zonnepanelen gewoon niet genoeg kilowattuur genereren om een echte impact op uw rekeningen te hebben. Volgens studies verkopen huizen met zonne-energiesystemen eigenlijk voor meer dan huizen zonder. In de Verenigde Staten kan overschakelen op zonne-energie uw vastgoedwaarde nog meer verhogen dan een keukenrenovatie.

Dit is nog een reden waarom zonnepanelen het waard zijn. Een paar jaar geleden begon Steven Weissman, een energieadvocaat aan de University of California-Berkeley, rond te winkelen voor zonnepanelen voor zijn huis. Het leek een no-brainer voor het milieu. Voor nul down zou de toonaangevende residentiële aanbieder SolarCity panelen op zijn dak installeren.

Het bedrijf zou eigenaar zijn van de apparatuur en hij zou de stroom kopen die het produceert voor minder dan hij zijn elektriciteitsbedrijf had betaald. De voordelen en voordelen van zonne-energie zijn vaak goed gedekt, maar de dure kosten vooraf in verband met een fotovoltaïsch (PV) systeem op zonne-energie kunnen u in de war brengen. Huiseigenaren moeten ook contact opnemen met hun lokale nutsbedrijf om te zien of het financiële prikkels biedt voor zonne-installatie, en om te bepalen wat het beleid is voor netinterconnectie en voor de verkoop van overtollige stroom aan het net. Er is een grote variatie in elk van deze factoren, en dat kan de kosten en baten van het installeren van zonne-energie voor twee huizen radicaal anders maken, zelfs als ze buren zijn.

Insiders uit de industrie hebben de vuistregel dat elke keer dat de productie van panelen verdubbelt, de zonneprijzen met 20 procent dalen. Ondertussen, hoe meer mensen zonnepanelen gebruiken, hoe meer de prijs daalt, naarmate paneelfabrikanten en installateurs efficiënter worden. Landelijk, dus het is veilig om te zeggen dat zonne-energie een bewezen technologie is en dat de acceptatie ervan als bron van schone energie zal doorgaan. Verder kunnen professionele zonne-ontwerpers en -ingenieurs uw systeem aanpassen om met maximale efficiëntie te werken, waardoor vaak het geld wordt gecompenseerd dat u op arbeid zou kunnen besparen.

Hoewel veel zonne-energiebedrijven, waaronder SunPower, opslagoplossingen voor thuisbatterijen aanbieden, is het pas onlangs dat thuisbatterijen gemakkelijk toegankelijk zijn geworden voor de meeste huiseigenaren. Kortingen en incentives verlagen uw kosten van zonne-energie aanzienlijk en kunnen elke maand daadwerkelijk geld in uw zak steken, wat zich vertaalt in aanzienlijke besparingen op lange termijn. Download de handleiding voor huiseigenaren voor zwembadverwarming op zonne-energie voor meer informatie over de kosten en baten van zwembadverwarming op zonne-energie. Dan vergelijkingswinkel voor zonnepanelen zoals je andere items met een groot ticket zou doen, zoals een auto of tv, zegt Vikram Aggarwal, CEO van de zonne-marktplaats EnergySage.

Als u in een deel van het land woont dat het hele jaar door veel zonlicht wordt blootgesteld, haalt u meer uit het gebruik van zonnepanelen dan andere. De milieuvoordelen van zonne-energie zijn onmiskenbaar, maar het wordt op grote schaal omarmd omdat het zonne-eigenaren geld bespaart. Bovendien ontvangen daken op het zuiden, zuidwesten of westen (op het noordelijk halfrond) meer directe straling van de zon, waardoor de panelen meer zonne-energie zullen opwekken. Door de overstap naar zonne-energie te maken, vecht je niet alleen tegen klimaatverandering door het gebruik van bruine energie te compenseren, maar vergroot je ook de onafhankelijkheid en veerkracht van je lokale gemeenschap door minder te vertrouwen op traditionele nutsbedrijven.

Deze hoge zonne-energieprijzen zijn vaak afkomstig van enkele van de grotere zonne-installateurs in de branche - dus het is belangrijk om al hun zonne-opties te overwegen, niet alleen de installateurs die groot genoeg zijn om voor de meeste advertenties te betalen.