Hoe lang duurt het voordat zonnepanelen zichzelf terugbetalen in het VK?

De meeste residentiële zonnesystemen gaan tussen de 25 en 30 jaar mee. Als je terugverdientijd acht jaar is, verdien je 17 tot 23 jaar geld met het systeem.

Hoe lang duurt het voordat zonnepanelen zichzelf terugbetalen in het VK?

De meeste residentiële zonnesystemen gaan tussen de 25 en 30 jaar mee. Als je terugverdientijd acht jaar is, verdien je 17 tot 23 jaar geld met het systeem. De meeste experts in de zonne-industrie zeggen dat als de terugverdientijd van uw zonnepaneel minder dan de helft van de levensduur van uw systeem is, dit een behoorlijke investering is. Het kan jaren duren om de kosten van uw zonnepanelen en hun installatiekosten te breken.

Als we een typisch 3,5 kWh-systeem nemen, dat u ongeveer £4.800 kost om volledig geïnstalleerd en klaar voor gebruik te zijn, kan het negen tot 21 jaar duren om het terug te betalen. De gemiddelde tijd die zonnepanelen nodig hebben om zichzelf terug te betalen, is voor de meeste huiseigenaren tussen de 6-10 jaar. We hebben hierboven vermeld dat elke kW zonnepanelen in Bakersfield gemiddeld ongeveer 1.700 kWh elektriciteit per jaar kan produceren. De financiële voordelen van het installeren van zonnepanelen worden voor veel Amerikanen steeds duidelijker.

Een deel van de zonne-energie die uw panelen maken, bespaart u nog steeds het winkeltarief omdat u het gebruikt om de apparaten en apparaten van uw huis van stroom te voorzien. Een van de voordelen van het kiezen van een hernieuwbare energiebron zoals zonnepanelen om uw huis van stroom te voorzien, is het vooruitzicht er winst mee te maken. Om een eenvoudig terugverdientijd voor zonne-energie te krijgen, deelt u gewoon de nettokosten van stap 3 door uw gemiddelde jaarlijkse besparingen om het aantal jaren te krijgen dat nodig is voordat uw zonnebesparingen gelijk zijn aan de nettokosten van het systeem. Als u bedenkt dat er subsidies voor zonnepanelen beschikbaar zijn voor huiseigenaren in het VK, maakt dit zonnepanelen een aantrekkelijke investering.

De snelheid waarmee de elektriciteitstarieven stijgen, is het moeilijkste om te voorspellen als het gaat om de terugverdientijd van zonne-energie. Dit betekent dat als lagere zonlichturen significant genoeg zijn om de investering zinloos te maken of dat zonnepanelen echt goed werken en zichzelf dus over een paar jaar terugbetalen. Aangezien de prijzen van panelen zo sterk zijn gedaald, geeft de nieuwste regeling, SEG, geld terug voor de verkoop van elektriciteit, maar dekt het de kosten vooraf van zonnepanelen niet. Met andere woorden, de terugverdientijd voor zonnepanelen is hoe lang het duurt voordat uw zonnestelsel „break-even” is en de initiële kosten van uw investering terugverdient.

Besteed meer en ontvang het maximale aantal zonnepanelen en je gaat veel meer stroom produceren dan je nodig hebt, wat betekent dat je meer te verkopen hebt. Uw dakgrootte en de richting waarin het is gericht, bepalen het aantal panelen dat u daar kunt plaatsen en de hoeveelheid energie die u opwekt, evenals de kwaliteit van de fotovoltaïsche cellen die in elk paneel worden gebruikt. Een zonnepaneelinstallatie van 1,25 kW is misschien wel een van de kleinere huishoudelijke die u kunt krijgen en kost ongeveer £3.000. Naast besparingen op de elektriciteitsrekening zijn er nog andere voordelen van zonnepanelen die niet zo eenvoudig zijn om waarde aan te hechten.