Betalen zonnepanelen zichzelf af?

In de VS In feite kan uw terugverdientijd op zonne-energie ergens tussen de vijf en 15 jaar dalen. Dus nogmaals, kunnen zonnepanelen zichzelf terugbetalen? Absoluut.

Betalen zonnepanelen zichzelf af?

In de VS In feite kan uw terugverdientijd op zonne-energie ergens tussen de vijf en 15 jaar dalen. Dus nogmaals, kunnen zonnepanelen zichzelf terugbetalen? Absoluut. Als u in specifieke staten woont, kunt u snel een heel zonnepaneelsysteem voor thuis in minder dan vijf jaar afbetalen. Of besteed in andere regio's meer dan 12 jaar voordat het systeem zichzelf terugverdient.

Maar als dat eenmaal zo is, is al het andere vanaf die dag niets anders dan spaargeld en extra geld dat op uw bankrekening blijft staan. Zonnepanelen wekken hun eigen stroom op en kunnen daarom uw maandelijkse elektriciteitsrekening aanzienlijk compenseren, zo niet elimineren. Hoe hoger uw factuur, hoe groter de kans dat u profiteert van overstappen. Houd er echter rekening mee dat de elektriciteitstarieven en het gebruik van de belangrijkste kosten op uw afschrift volatiel zijn.

Om een eenvoudig terugverdientijd voor zonne-energie te krijgen, deelt u gewoon de nettokosten van stap 3 door uw gemiddelde jaarlijkse besparingen om het aantal jaren te krijgen dat nodig is voordat uw zonnebesparingen gelijk zijn aan de nettokosten van het systeem. Dit aantal vertegenwoordigt de uiteindelijke prijs van een zonne-installatie voordat prikkels zoals het federale belastingkrediet voor zonne-energie worden overwogen. Uiteindelijk is het belangrijk om niet te focussen op één klein aspect van zonne-energie, maar breed na te denken over de voordelen van zonne-energie. Naast de emissievoordelen hebben zonnepanelen volgens de U.

Een terugverdientijd van energie van ongeveer 2 tot 3 jaar. Hij pleit alleen voor zonne-energie en opslag van zonnebatterijen voor zover ze financieel zinvol zijn voor huiseigenaren. Zodra u uw systeemgrootte kent, vermenigvuldigt u het aantal kW dat uw zonnepanelen in de volle zon kunnen produceren met het aantal kWh dat 1 kW in de loop van een jaar kan produceren. Een deel van de zonne-energie die uw panelen maken, bespaart u nog steeds het winkeltarief omdat u het gebruikt om de apparaten en apparaten van uw huis van stroom te voorzien.

Fotovoltaïsche zonnepanelen zijn ontworpen om minstens 25 jaar mee te gaan, en veel moderne merken gaan veel langer mee dan dat. De overheid biedt huiseigenaren aanzienlijke prikkels voor het installeren van zonnepanelen als alternatieve energiebron. Door het dollarbedrag aan beschikbare incentives af te trekken van de totale systeemkosten, krijgt u uw nettokosten van zonnepanelen. De snelheid waarmee de elektriciteitstarieven stijgen, is het moeilijkste om te voorspellen als het gaat om de terugverdientijd van zonne-energie.

Nu u de factoren kent die bijdragen aan de gecombineerde kosten en gecombineerde voordelen van het installeren van zonnepanelen, kunt u nu de terugverdientijd van uw zonnepanelen berekenen. De tweede stap bij het berekenen van uw terugverdientijd op zonne-energie is om te kijken hoeveel u elk jaar bespaart met zonne-energie. Veel potentiële kopers zullen zich afvragen of zonne-energie het waard is of zullen zonnepanelen zichzelf uiteindelijk terugbetalen.