Hoe lang duurt het voordat een zonnepaneel zichzelf terugbetaalt uk?

De meeste residentiële zonnesystemen gaan tussen de 25 en 30 jaar mee. Als je terugverdientijd acht jaar is, verdien je 17 tot 23 jaar geld met het systeem.

Hoe lang duurt het voordat een zonnepaneel zichzelf terugbetaalt uk?

De meeste residentiële zonnesystemen gaan tussen de 25 en 30 jaar mee. Als je terugverdientijd acht jaar is, verdien je 17 tot 23 jaar geld met het systeem. De meeste experts in de zonne-industrie zeggen dat als de terugverdientijd van uw zonnepaneel minder dan de helft van de levensduur van uw systeem is, dit een behoorlijke investering is. De gemiddelde tijd die zonnepanelen nodig hebben om zichzelf terug te betalen, is voor de meeste huiseigenaren tussen de 6-10 jaar.

Fotovoltaïsche zonnepanelen zijn ontworpen om minstens 25 jaar mee te gaan, en veel moderne merken gaan veel langer mee dan dat. Naast besparingen op de elektriciteitsrekening zijn er nog andere voordelen van zonnepanelen die niet zo eenvoudig zijn om waarde aan te hechten. Maar de belangrijkste vraag waar de meeste mensen een antwoord op willen, is: „Hoe lang duurt het voordat zonnepanelen zichzelf terugbetalen? Het laat zien hoe panelen eruit zullen zien op uw eigenlijke dak, en door gebruik te maken van zonneproductiegegevens van het National Renewable Energy Laboratory, geeft u energieprijzen van de U. Gelukkig, Green Ridge Solar kan helpen deze factoren op te splitsen en u een duidelijker beeld te geven van de terugverdientijd van uw zonnepanelen.

Het goede nieuws is, er zijn veel staten met een betere IRR en terugverdientijd dan Virginia, vooral in het noordoosten en Californië, waar de elektriciteitskosten erg hoog zijn. De snelheid waarmee de elektriciteitstarieven stijgen, is het moeilijkste om te voorspellen als het gaat om de terugverdientijd van zonne-energie. Als u bedenkt dat er subsidies voor zonnepanelen beschikbaar zijn voor huiseigenaren in het VK, maakt dit zonnepanelen een aantrekkelijke investering. Over het algemeen is een van de eerste dingen die bij mensen opkomen als ze aan zonnepanelen denken, dat ze duur zijn.

De meeste huiseigenaren in de Verenigde Staten kunnen verwachten dat hun zonnepanelen zichzelf tussen de 9 en 12 jaar terugbetalen, afhankelijk van de staat waarin ze wonen. Vergeet niet dat de bovenstaande methode slechts resulteert in een eenvoudige terugverdientijd, zonder rekening te houden met stijgingen van de elektriciteitskosten in de loop van de tijd, degradatie van zonnepanelen of andere factoren. De financiële voordelen van het installeren van zonnepanelen worden voor veel Amerikanen steeds duidelijker.