Betalen zonnepanelen zichzelf ooit terug?

Zonnepanelen betalen zichzelf in de loop van de tijd terug door u geld te besparen op elektriciteitsrekeningen en in sommige gevallen geld te verdienen door voortdurende stimuleringsbetalingen. De terugverdientijd van zonnepanelen ligt gemiddeld tussen de 5 en 15 jaar in de Verenigde Staten, afhankelijk van waar u woont.

Betalen zonnepanelen zichzelf ooit terug?

Zonnepanelen betalen zichzelf in de loop van de tijd terug door u geld te besparen op elektriciteitsrekeningen en in sommige gevallen geld te verdienen door voortdurende stimuleringsbetalingen. De terugverdientijd van zonnepanelen ligt gemiddeld tussen de 5 en 15 jaar in de Verenigde Staten, afhankelijk van waar u woont. Afhankelijk van waar u woont, is het mogelijk dat het systeem zichzelf en meer in de loop van de tijd kan terugbetalen. Dit komt omdat u niet zoveel geld uitgeeft aan het kopen van elektriciteit bij uw nutsbedrijf.

Als er nettometing is, kunt u uw rekeningen nog verder verlagen. Het installeren van een residentieel zonnestelsel belooft ongelooflijke kostenbesparingen op lange termijn, vooral in de vorm van lage maandelijkse elektriciteitsrekeningen, maar ook een vrij hoge initiële investering. Alvorens te beslissen of ze zonnepanelen willen kopen, moeten huiseigenaren rekening houden met hun verwachte terugverdientijd van zonnepanelen, of de hoeveelheid tijd die het kost om hun investering terug te verdienen. Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het berekenen van uw geschatte terugverdientijd van zonnepanelen, inclusief uw elektriciteitstarieven, de totale kosten van uw zonnestelsel thuis en hoeveel u bespaart met kortingen en het federale belastingkrediet voor zonne-investeringen.

We zullen je hieronder door dit alles en meer leiden. De beste manier om een nauwkeurige beoordeling te krijgen van uw terugverdientijd voor zonne-energie, is door contact op te nemen met een zonne-energieleverancier bij u in de buurt en een. Ga hieronder aan de slag om in contact te komen met een van onze favoriete partners. Om het een beetje anders te zeggen, vertegenwoordigt de terugverdientijd van zonne-energie de tijd die nodig is om uw besparingen op nutsvoorzieningen uw initiële investeringskosten te verduisteren.

Op dit punt zou je kunnen zeggen dat het zonnepaneelsysteem zichzelf heeft „terugverdiend”. Houd er rekening mee dat er een aantal basisdeterminanten zijn die een rol spelen bij het berekenen van terugverdientijden voor zonne-energie, waaronder installatiekosten, rentetarieven als u een lening voor zonne-energie afsluit, toepasselijke belastingkredieten en zonnekortingen, en besparingen op energierekening. Dit laatste zal altijd in verhouding staan tot de kosten van elektriciteit in uw regio, dus gebieden met hogere nutskosten hebben meestal iets kortere terugverdientijden. Hoewel de gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen ergens in het bereik van acht tot 12 jaar ligt, kan dit behoorlijk variëren van huis tot huis.

Voor sommigen kan het slechts vijf jaar duren. Voor anderen kan het wel 15 jaar duren. Lokale elektriciteitskosten en staatsspecifieke financiële prikkels, zoals belastingkredieten, zonnekortingen of nettometingsprogramma's, zijn bepalende factoren. Een manier om te bepalen of u een goed rendement op uw investering in zonne-energie behaalt, is door naar de volledige levensduur van uw systeem te kijken.

De meeste residentiële zonnesystemen gaan tussen de 25 en 30 jaar mee. Als je terugverdientijd acht jaar is, verdien je 17 tot 23 jaar geld met het systeem. De meeste experts in de zonne-industrie zeggen dat als de terugverdientijd van uw zonnepaneel minder dan de helft van de levensduur van uw systeem is, het een behoorlijke investering is. Een ander ding om in gedachten te houden is het interne rendement of IRR.

Bedenk in feite wat er zou gebeuren als u in plaats van te investeren in zonne-energie uw geld in een meer traditionele financiële investering zou steken. Hoe goed zou die investering moeten presteren om financieel voordeliger te zijn dan een zonnestelsel? Afhankelijk van uw beleggingsstrategieën kunnen zonnepaneelinstallaties al dan niet een hogere ROI bieden dan het kopen van aandelen, onroerend goed of andere investeringen. Het is belangrijk om IRR zorgvuldig af te wegen om de meest voorzichtige beslissing te garanderen. In de VS.

In feite kan uw terugverdientijd op zonne-energie ergens tussen de vijf en 15 jaar dalen. Een goed ontworpen en correct geïnstalleerd zonnepaneelsysteem betaalt zichzelf meestal terug, hoewel het enkele jaren zal duren om dit punt te bereiken. Na het break-evenpunt kan elke maand dat u uw zonnestelsel exploiteert als financieel gewin worden beschouwd. Met het federale belastingkrediet kunt u 26% van uw investering meteen terugverdienen.

Extra besparingen kunnen worden verkregen door prikkels op lokaal en staatsniveau, nettometeringsprogramma's en besparingen op uw maandelijkse elektriciteitskosten. De basisformule voor het berekenen van een terugverdientijd voor zonne-energie is om de kosten van het systeem, inclusief belastingkortingen en financiële prikkels, te delen door het jaarlijkse bedrag dat u bespaart op energierekeningen. Dit geeft u het aantal jaren dat nodig is om „break-even” te zijn met uw zonnepanelen. Experts voor een gezondere planeet en leven.

Dus nogmaals, kunnen zonnepanelen zichzelf terugbetalen? Absoluut. Als u in specifieke staten woont, kunt u in minder dan vijf jaar snel een heel zonnepaneelsysteem voor thuis afbetalen. Of, in andere regio's, meer dan 12 jaar besteden voordat het systeem zichzelf terugverdient. Maar als dat eenmaal zo is, is al het andere vanaf die dag niets anders dan spaargeld en extra geld dat op je bankrekening blijft staan.

De directe milieuvoordelen van zonne-energie zijn duidelijk, maar je zou kunnen stellen dat het meest gunstige aspect van het installeren van zonne-energie is dat je je buren zult beïnvloeden om hetzelfde te doen. Huiseigenaar kan verwachten zijn zonnepaneelsysteem af te betalen en binnen 6-12 jaar een rendement op zijn investering te krijgen. Met andere woorden, de terugverdientijd voor zonnepanelen is hoe lang het duurt voordat uw zonnestelsel „break-even” is en de initiële kosten van uw investering terugverdient. Als u in een deel van het land woont dat het hele jaar door veel zonlicht wordt blootgesteld, haalt u meer uit het gebruik van zonnepanelen dan andere.

Gelukkig kan Green Ridge Solar helpen deze factoren op te splitsen en u een duidelijker beeld geven van de terugverdientijd van uw zonnepanelen. Er zijn verschillende manieren waarop zonnepanelen hun vruchten afwerpen, variërend van het verkleinen van uw ecologische voetafdruk tot het verhogen van de waarde van uw huis. Tegenwoordig is een andere manier waarop uw zonnepanelen zichzelf kunnen terugbetalen als u een van de vele opwindende elektrische voertuigen koopt of binnenkort beschikbaar is. Hoewel staten als Florida, Texas, Californië en Arizona uitstekende regio's zijn om een zonnestelsel te installeren, genereren zonnepanelen mogelijk niet genoeg energie om de kosten waard te zijn als uw huis veel schaduw ervaart van bomen of andere gebouwen.

Naast de emissievoordelen hebben zonnepanelen een terugverdientijd van energie van ongeveer 2 tot 3 jaar volgens de U. Een belangrijk aspect van het afbetalen van uw zonnepanelen is het federale belastingkrediet en andere prikkels van de staat om hernieuwbare energie te gebruiken. De terugverdientijd van een geïnstalleerde zonne-energiecentrale is afhankelijk van de hoeveelheid en kwaliteit van de verkregen zonne-energie. .