Kosten en terugverdientijd van zonnepanelen?

Voor de meeste huiseigenaren in de VS is de meest gebruikelijke schatting van de gemiddelde terugverdientijd voor zonnepanelen zes tot tien jaar. Dit is een vrij breed assortiment omdat er veel factoren zijn die van invloed zijn op het aantal jaren dat het kan duren om uw panelen af te betalen en de maandelijkse besparingen die u kunt verwachten.

Kosten en terugverdientijd van zonnepanelen?

Voor de meeste huiseigenaren in de VS is de meest gebruikelijke schatting van de gemiddelde terugverdientijd voor zonnepanelen zes tot tien jaar. Dit is een vrij breed assortiment omdat er veel factoren zijn die van invloed zijn op het aantal jaren dat het kan duren om uw panelen af te betalen en de maandelijkse besparingen die u kunt verwachten. De terugverdientijd loopt op tot 13,45 jaar als u een aannemer inhuurt voor installatie. Zelfs als u rekening houdt met dit worstcasescenario, breekt u nog steeds ongeveer halverwege de levensduur van uw 25-jarige paneelgarantie en kunt u een redelijk rendement op uw investering behalen.

Tot dusver hebben we de kosten van uw zonnepaneelsysteem en de totale waarde van belastingkredieten, kortingen en het federale zonnebelastingkrediet berekend. Om de kosten van uw systeem te berekenen, trekt u eenvoudig de waarde van uw incentives af van de totale kosten. Brutokosten - Incentives %3D Totale kosten. Sommige zonne-installatiebedrijven maken spreadsheets met formules en voeren vervolgens verschillende variabelen in, zoals de kosten van het zonnestelsel na incentives en besparingen op de energierekening.

Daarom zullen woningen met een hoger elektriciteitsverbruik die een groter systeem installeren, vaak een iets kortere terugverdientijd hebben vanwege de schaalvoordelen van een zonne-energiesysteem. Uw terugverdientijd voor zonnepanelen verwijst naar de hoeveelheid tijd die het kost om de besparingen op uw zonnepanelen gelijk te stellen aan het bedrag dat u ervoor betaalt. Als uw systeem onder bomen, schoorstenen of andere obstakels is gebouwd, zal het niet met maximale efficiëntie produceren, wat een negatieve invloed heeft op de ROI van uw zonnepaneel. Een andere commerciële financieringsoptie voor zonnepanelen die geen kapitaal vooraf vereist, is een Power Purchase Agreement (PPA).

Vaak plaatsen zonnebedrijven informatie over de terugverdientijd en het rendement op investering in hun voorstellen. Tim is een 14-jarige veteraan in de zonne-industrie en heeft met een diverse groep teams samengewerkt om klanten een uitstekend financieel rendement uit zonne-energie te bieden en te helpen bij het bouwen van een gedistribueerd energieplatform voor toekomstige generaties. Veel potentiële klanten zullen vragen hoe lang het duurt voordat de zonnepanelen zichzelf terugbetalen aan energiebesparing. Als het dak gedeeltelijk in de schaduw staat of de panelen niet op het zuiden gericht zijn, zal dit de totale output van het zonnestelsel verminderen.

Het vergelijken van de terugverdientijd van verschillende offertes van zonne-installateurs is een gemakkelijke manier om de financiële verdiensten van elke optie te begrijpen en het moment te identificeren waarop uw zonne-investering u geld begint op te leveren. U kunt uw terugverdientijd op zonne-energie schatten door de relatie te begrijpen tussen uw elektriciteitsverbruik, totale systeemkosten, belastingkredieten en -kortingen op zonne-energie, energieproductie, extra prikkels, en de kosten van elektriciteit. Moderne fotovoltaïsche (PV) zonnepanelen moeten minstens vijfentwintig jaar meegaan, met een efficiëntie van ten minste 80% aan het einde van die periode. Aangezien zonnepanelen 25 jaar garantie hebben, vertegenwoordigt elke energie die u opwekt na de initiële terugverdientijd een winst op uw investering.