Hoe lang duurt het voordat zonnepanelen zichzelf in het VK betalen?

Afhankelijk van uw energieverbruik kan een zonnepaneelsysteem van 4 kWp dat naar schatting 3.600 kWh per jaar produceert, dus in theorie al uw jaarlijkse energiebehoeften produceren. Als u wilt profiteren van het Feed in Tariff en uw zonnepanelen wilt omzetten in een investering voor de toekomst, moet u een installateur in dienst nemen die de juiste certificering heeft.

Hoe lang duurt het voordat zonnepanelen zichzelf in het VK betalen?

Afhankelijk van uw energieverbruik kan een zonnepaneelsysteem van 4 kWp dat naar schatting 3.600 kWh per jaar produceert, dus in theorie al uw jaarlijkse energiebehoeften produceren. Als u wilt profiteren van het Feed in Tariff en uw zonnepanelen wilt omzetten in een investering voor de toekomst, moet u een installateur in dienst nemen die de juiste certificering heeft. Als u een woning koopt waarop zonnepanelen zijn geïnstalleerd, is het de moeite waard om een landmeter deze te laten controleren. De meeste zonnepaneelinstallaties, gecombineerd met het Feed in Tariff en energiebesparingen, zullen een redelijk rendement op de investering opleveren.

De financiële voordelen van het installeren van zonnepanelen worden voor veel Amerikanen steeds duidelijker. Gelukkig kan Green Ridge Solar helpen deze factoren op te splitsen en u een duidelijker beeld te geven van de terugverdientijd van uw zonnepanelen. Hoewel het nationale gemiddelde 9,5 jaar is, duurt het slechts 8,4 jaar in Plymouth, Exeter en Truro (de top drie) voordat een binnenlandse zonnepaneelinstallatie zichzelf terugbetaalt. Zonnepanelen worden vaak op de markt gebracht als een manier om geld te besparen op elektriciteit, en soms ook als een manier om geld te verdienen.

Met andere woorden, de terugverdientijd voor zonnepanelen is hoe lang het duurt voordat uw zonnestelsel „break-even” is en de initiële kosten van uw investering terugverdient. De onderstaande tabel geeft u een globaal beeld van de potentiële besparingen en het rendement op de initiële investering die zonnepanelen bieden. De gemiddelde tijd die zonnepanelen nodig hebben om zichzelf terug te betalen, is voor de meeste huiseigenaren tussen de 6-10 jaar. Maar de belangrijkste vraag waar de meeste mensen een antwoord op willen, is: „Hoe lang duurt het voordat zonnepanelen zichzelf terugbetalen? Met de meeste installaties die minimaal 20 tot 25 jaar duren, heeft u ongeveer vijf tot tien jaar de tijd dat uw zonnepanelen speciaal voor u werken.

Slechts 8% zei dat ze dachten dat zonnepanelen de vastgoedwaarde verhoogden, en 17% zei dat ze de waarde ervan verlagen.