Hoe lang duurt het om uw geld terug te krijgen van zonnepanelen uk?

Als je de hele dag thuis bent, kost het je minder tijd om je geld terug te verdienen. De installatiekosten verdien je gemiddeld in ongeveer 14 jaar, als je in het midden van het land woont.

Hoe lang duurt het om uw geld terug te krijgen van zonnepanelen uk?

Als je de hele dag thuis bent, kost het je minder tijd om je geld terug te verdienen. De installatiekosten verdien je gemiddeld in ongeveer 14 jaar, als je in het midden van het land woont. Een manier om te bepalen of u een goed rendement op uw investering in zonne-energie behaalt, is door naar de volledige levensduur van uw systeem te kijken. De meeste residentiële zonnesystemen gaan tussen de 25 en 30 jaar mee.

Als je terugverdientijd acht jaar is, verdien je 17 tot 23 jaar geld met het systeem. Het kan jaren duren om de kosten van uw zonnepanelen en hun installatiekosten te breken. Als we een typisch 3,5 kWh-systeem nemen, dat u ongeveer £4.800 kost om volledig geïnstalleerd en klaar voor gebruik te zijn, kan het negen tot 21 jaar duren om het terug te betalen. Zodra u uw systeemgrootte kent, vermenigvuldigt u het aantal kW dat uw zonnepanelen in de volle zon kunnen produceren met het aantal kWh dat 1 kW in de loop van een jaar kan produceren.

Veel staten bieden ook extra prikkels voor zonne-energie, zoals kortingen op zonne-energie en prestatiegerichte prikkels. De basisformule voor het berekenen van een terugverdientijd voor zonne-energie is om de kosten van het systeem, inclusief belastingkortingen en financiële prikkels, te delen door het jaarlijkse bedrag dat u bespaart op energierekeningen. De onderstaande tabel geeft u een globaal beeld van de potentiële besparingen en het rendement op de initiële investering die zonnepanelen bieden. Hoewel de gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen ergens in het bereik van acht tot 12 jaar ligt, kan dit behoorlijk variëren van huis tot huis.

We hebben hierboven vermeld dat elke kW zonnepanelen in Bakersfield gemiddeld ongeveer 1.700 kWh elektriciteit per jaar kan produceren. Het heeft vooral te maken met de kosten van elektriciteit die wordt vervangen door zonne-energie en de prikkels die beschikbaar zijn om huiseigenaren te helpen zonne-energie te gaan gebruiken. Om u te helpen uw investeringsrendement voor een zonneproject te vinden, hebben we deze Solar ROI Calculator samengesteld. Afhankelijk van uw energieverbruik kan een zonnepaneelsysteem van 4 kWp dat naar schatting 3.600 kWh per jaar produceert, dus in theorie al uw jaarlijkse energiebehoeften produceren.

Zonne-accubanken zijn batterijen die op uw zonnepaneelsysteem zijn aangesloten en die overtollige elektriciteit opslaan in plaats van deze terug in het elektriciteitsnet te duwen. Er zijn andere opties om te overwegen, zoals de Green Deal van de overheid, waarvoor u mogelijk in aanmerking komt en die een lening met lage rente kunt verstrekken voor zonnepaneelinstallaties. Een goed ontworpen en correct geïnstalleerd zonnepaneelsysteem betaalt zichzelf meestal terug, hoewel het enkele jaren zal duren om dit punt te bereiken. Alvorens te beslissen of ze zonnepanelen willen kopen, moeten huiseigenaren rekening houden met hun verwachte terugverdientijd van zonnepanelen, of de hoeveelheid tijd die het kost om hun investering terug te verdienen.