Hoe lang duurt het voordat zonnepanelen zichzelf terugbetalen uk?

De meeste residentiële zonnesystemen gaan tussen de 25 en 30 jaar mee. Als je terugverdientijd acht jaar is, verdien je 17 tot 23 jaar geld met het systeem.

Hoe lang duurt het voordat zonnepanelen zichzelf terugbetalen uk?

De meeste residentiële zonnesystemen gaan tussen de 25 en 30 jaar mee. Als je terugverdientijd acht jaar is, verdien je 17 tot 23 jaar geld met het systeem. De meeste experts in de zonne-industrie zeggen dat als de terugverdientijd van uw zonnepaneel minder dan de helft van de levensduur van uw systeem is, dit een behoorlijke investering is. De terugverdientijd van uw zonnepaneel verwijst naar de hoeveelheid tijd die u nodig heeft om evenveel te besparen op uw elektriciteitsrekening als u voor uw zonnepaneelsysteem hebt betaald.

Zie het als een rekenmachine die u kan helpen bepalen hoe lang het duurt om uw initiële investering in zonne-energie te breken. Een zonnestelsel voor thuis in een staat als Virginia, waar de terugverdientijd van een investering in zonne-energie ongeveer 12 jaar is, heeft een IRR van ongeveer 8%. Maar de belangrijkste vraag waar de meeste mensen een antwoord op willen, is: „Hoe lang duurt het voordat zonnepanelen zichzelf terugbetalen? Een deel van de zonne-energie die uw panelen maken, bespaart u nog steeds het winkeltarief omdat u het gebruikt om de apparaten en apparaten van uw huis van stroom te voorzien. De gemiddelde tijd die zonnepanelen nodig hebben om zichzelf terug te betalen, is voor de meeste huiseigenaren tussen de 6-10 jaar.

Zodra u uw systeemgrootte kent, vermenigvuldigt u het aantal kW dat uw zonnepanelen in de volle zon kunnen produceren met het aantal kWh dat 1 kW in de loop van een jaar kan produceren. Veel staten bieden ook extra prikkels voor zonne-energie, zoals kortingen op zonne-energie en prestatiegerichte prikkels. Er zijn andere opties om te overwegen, zoals de Green Deal van de overheid, waarvoor u mogelijk in aanmerking komt en die een lening met lage rente kunt verstrekken voor zonnepaneelinstallaties. De financiële voordelen van het installeren van zonnepanelen worden voor veel Amerikanen steeds duidelijker.

Een zonnepaneelinstallatie van 1,25 kW is misschien wel een van de kleinere huishoudelijke die u kunt krijgen en kost ongeveer £3.000. U kunt dus verwachten dat u elke maand ongeveer zoveel bespaart door op zonne-energie te gaan, waarmee u uw zonnepanelen kunt afbetalen. Naast besparingen op de elektriciteitsrekening zijn er nog andere voordelen van zonnepanelen die niet zo eenvoudig zijn om waarde aan te hechten. Om de terugverdientijd van uw zonnepanelen te berekenen, is het belangrijk om de gecombineerde kosten en gecombineerde voordelen van geïnstalleerde zonnepanelen te bepalen.

Het installeren van een zonne-energiesysteem kan u op de lange termijn geld besparen, maar het kan even duren voordat u de volledige omvang van die besparingen ziet. De eerste stap om de terugverdientijd van zonne-energie te bepalen, is uitzoeken hoe groot uw zonnepaneelsysteem zou moeten zijn.